دسته‌بندی نشده

گزارش سومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو ۱۴۰۳

[ad_1]

سومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو برای معرفی و ارائه جدیدترین محصولات و توانمندی‌ها و نوآوری‌های خودروسازان و واردکنندگان ایرانی برگزار می‌شود. در این دوره از نمایشگاه طبق روال سال‌های ۱۴۰۱ و ۱۴۰۲ شرکت‌های داخلی محصولات جدید تولیدی، مونتاژی و وارداتی خود را، البته با تمرکز بر خودروهای برقی و هیبریدی معرفی می‌کنند

ایران خودرو که در سال ۱۴۰۲ غرفه بزرگی را به خود اختصاص داده بود، در سومین دوره نمایشگاه تحول حضور ندارد. گروه سایپا، مدیران خودرو، کرمان موتور، آریان ستاک، ماموت خودرو و بهمن موتور شرکت‌هایی بودند که جدیدترین محصولات خود را در حوزه خودروهای وارداتی و برقی پیش روی بازدیدکنندگان قرار داده‌اند. جالب‌ترین و پرطرفدارترین خودرو در این رویداد، نسخه صادراتی نیسان آبی است، با رنگ طلایی و فرمان سمت راست و همچنان بدون امکانات.

آرین ستاک

گروه خودروسازی آرین ستاک جدیدترین شرکتی است که به فهرست خودروسازان ایرانی و واردکنندگان اضافه شده است. تمرکز این شرکت روی خودروهای برقی و پلاگین هیبرید است و برای شروع محصولاتی از برندهای جی ای سی آیون، لیپ موتور و مپل را به نمایشگاه تحول صنعت آورده است.

جی ای سی آیون S پلاس

جی ای سی آیون S پلاس

آیون S پلاس یکی از محصولات برقی برند GAC است که در ایران توسط آرین ستاک عرضه می‌شود. طراحی ظاهری این خودرو شباهت‌هایی به دیگر سدان‌های برقی چینی موجود در ایران دارد. این خودرو به یک پیشرانه برقی ۲۰۱ اسب بخاری بهره می‌برد و شتاب ۰ تا ۱۰۰ آن ۷.۶ ثانیه است.

لیپ موتور C11

لیپ موتور C11

لیپ موتور C11 یکی از خودروهای موجود در غرفه آرین ستاک است که طبق کاتالوگ در دو نسخه برقی و پلاگین هیبریدی عرضه خواهد شد. قدرت موتور در هر دو مدل ۲۶۸ اسب بخار است، با این تفاوت که نسخه پلاگین هیبرید قابلیت پیمایش بیشتری دارد. علاوه بر این، لیپ موتور C11 برقی امکانات و تجهیزات بیشتری را در اختیار راننده می‌گذارد.

محصولات دیگر

لیپ موتور C01

لیپ موتور C01 و رویلان 60S دو خودرو برقی دیگری هستند که آرین ستاک در نمایشگاه تحول صنعت ۱۴۰۳ معرفی کرد.

بهمن موتور

بهمن موتور همیشه در نمایشگاه‌های خودرویی غرفه بزرگی در اختیار دارد و محصولات متنوعی را معرفی می‌کند، اما غرفه این شرکت در سومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو فقط شامل ۳ خودرو سواری و یک ماشین سنگین می‌شود.

نتا GT

نتا GT

نتا GT با طراحی ظاهری کوپه و اسپرت، جذاب‌ترین و پرطرفدارترین محصول بی ام کارز (زیرمجموعه وارداتی بهمن) در نمایشگاه تحول صنعت خودرو محسوب می‌شود. این خودرو به یک پیشرانه برقی ۲۲۸ اسب بخاری مجهز است که شتاب ۶.۷ ثانیه‌ای را فراهم می‌کند. همچنین با شارژ باتری ۶۴.۳ کیلووات ساعتی می‌توان ۵۶۰ کیلومتر را با نتا جی تی پیمود.

محصولات دیگر

هاوال H6 هیبرید

هاوال H6 هیبرید و هونگچی EQM5 خودروهای دیگری هستند که گروه بهمن در نمایشگاه معرفی کرد.

سایپا

گروه خودروسازی سایپا شامل شرکت‌های سایپا، پارس خودرو و زامیاد غرفه بزرگی را در اختیار داشتند. البته تنوع محصولات این خودروسازان در مقایسه با سال ۱۴۰۲ کاهش چشمگیری داشت. اطلس بنزینی و سهند پای ثابت غرفه سایپا در همه نمایشگاه‌ها هستند. اطلس برقی هم به‌عنوان تنها خودرو برقی ایرانی در نمایشگاه حضور داشت. تعدادی خودرو هیبرید و برقی چینی نیز در غرفه سایپا دیده شدند. نکته جالب توجه در بین محصولات سایپا، نسخه صادراتی وانت زامیاد بود که این بار با رنگ طلایی نگاه‌ها را جلب می‌کرد.

اطلس برقی

اطلس برقی

اطلس برقی نسخه الکتریکی سایپا اطلس است که سال گذشته هم در نمایشگاه حضور داشت. البته این خودرو در نمایشگاه تحول ۱۴۰۲ روی سکو قرار داده شده بود و امکان دسترسی راحت به آن وجود نداشت، اما با پیشرفت اندک این پروژه در یک سال اخیر، امکان بازدید نزدیک از آن فراهم شده است. اطلس برقی به یک الکتروموتور ۹۴ اسب بخاری مجهز است.

رووی eRX5

رووی eRX5 پارس خودرو

رووی eRX5 یک خودرو هیبرید چینی است که پیشرانه آن از یک موتور بنزینی و یک موتور برقی تشکیل شده که روی هم ۲۴۱ اسب بخار قدرت و ۵۷۰ نیوتن.متر گشتاور تولید می‌کنند. حداکثر پیمایش این خودرو با باک پر و باتری شارژ ۱۰۵۰ کیلومتر است. نکته جالب در مورد eRX5 این است که فردا موتورز هم تصمیم به واردات آن دارد و نسخه‌ای از آن را در نمایشگاه تحول صنعت ۱۴۰۳ معرفی کرد.

سیتروئن C3-XR (سایپا سیلک)

سیتروئن C3-XR - سایپا سیلک

سیتروئن C3-XR برای اولین بار در اولین دوره نمایشگاه تحول صنعت معرفی شد، اما بعد سایپا اعلام کرد که نسخه فیس لیفت این خودرو را با نام سایپا سیلک مونتاژ خواهد کرد. با این حال در سومین دوره نمایشگاه این خودرو با نام C3-XR معرفی شد. کراس اوور سیتروئن به یک موتور ۳ سیلندر با حداکثر قدرت ۱۱۶ اسب بخار مجهز است و در هر ۱۰۰ کیلومتر ۵.۹ لیتر بنزین مصرف می‌کند. سیتروئن C3-XR نسخه چینی مدل C3 است و مدل مونتاژی آن برای بازار ایران در کارخانه سایپا سیتروئن تولید می‌شود.

لیپ موتور T03

لیپ موتور T03

لیپ موتور T03 هاچبک سوپرمینی چینی است که قرار است توسط پارس خودرو وارد کشور شود. این خودرو از یک موتور الکتریکی با حداکثر قدرت ۱۰۷ اسب بخار و گشتاور ۱۵۸ نیوتن.متر بهره می‌برد. جالب اینجاست که شرکت شتابران خودرو هم اعلام کرده که قصد دارد این خودرو را به بازار ایران عرضه کند.

نیسان سیلفی

نیسان سیلفی پارس خودرو

نیسان سیلفی یکی دیگر از محصولات وارداتی پارس خودرو است که در نمایشگاه تحول صنعت ۱۴۰۳ معرفی شد. اگرچه فقط نسخه بنزینی آن در غرفه حضور داشت، اما بر اساس کاتالوگ‌های موجود، پارس خودرو مدل هیبرید با همان e-power را هم وارد خواهد کرد. نسخه بنزینی نیسان سیلفی پارس خودرو از یک پیشرانه ۴ سیلندر تنفس طبیعی به قدرت ۱۳۳ اسب بخار بهره می‌برد. این خودرو پیش از این توسط نامی خودرو و آمیتیس گستر وارد و تحویل خریداران شده است.

وانت زامیاد

نیسان وانت زامیاد

وانت زامیاد پرطرفدارترین خودرو در نمایشگاه تحول ۱۴۰۳ است. این خودرو در طول ۶۰ سال حضور در بازار ژاپن و ایران تغییری نداشته، با این وجود حس و حال نوستالژی و حضور یک خودرو ۶۰ ساله در نمایشگاهی با عنوان تحول جلب توجه می‌کند. این نسخه از نیسان جونیور به رنگ طلایی است و کابین آن کمی بزرگ‌تر و کشیده‌تر از مدل‌های موجود در بازار است. وانت زامیاد اکستند با فرمان راست به کنیا صادر خواهد شد. البته گفته‌شده با رنگ آبی کاربنی به بازار ایران نیز می‌رسد.

محصولات دیگر

چانگان ایدو EV460

علاوه بر خودروهای جدیدی که سایپا به نمایشگاه تحول صنعت ۱۴۰۳ آورده، خودروهای دیگری شامل سایپا اطلس بنزینی، پادرا پلاس اسپرت، چانگان CS55 پلاس، چانگان ایدو EV460 تاکسی، چانگان شنلن SL03، سهند G و شاهین پلاس نیز در غرفه این شرکت دیده می‌شوند که در دوره‌های قبلی نیز در نمایشگاه شرکت داشتند.

فردا موتورز

فردا موتورز با ۴ خودرو از گروه خودروسازی MG به سومین نمایشگاه تحول صنعت آمده است که شامل دو خودرو از برند MG و دو ماشین با برند Roewe است.

رووی D7

رووی D7

رووی D7 جدیدترین ماشین برقی است که توسط فردا موتورز در نمایشگاه تحول صنعت خودرو معرفی شده است. این سدان الکتریکی از یک پیشرانه برقی با قدرت ۱۹۵ اسب بخار بهره می‌برد و با باتری ۵۹.۹ کیلووات ساعتی قابلیت پیمایش ۵۱۰ کیلومت را دارد. البته نسخه موجود در نمایشگاه رووی D7 DMH است که به یک پیشرانه پلاگین هیبرید مجهز است و طراحی جلوی آن کمی با مدل برقی تفاوت دارد.

محصولات دیگر

ام جی سایبرستر

ام جی ۴، ام جی سایبرستر و رووی eRX5 دیگر محصولات برقی و هیبرید فردا موتورز هستند. جالب است که رووی eRX5 با همین طراحی ظاهری و مشخصات فنی همزمان در غرفه سایپا هم دیده می‌شود. سوبا M4 هم مثل همیشه در غرفه فردا موتورز حضور دائمی دارد.

کرمان موتور

کرمان موتور نسخه‌های برقی از محصولات بنزینی خود را به نمایشگاه تحول صنعت ۱۴۰۲ آورده است و همچنین یک هاچبک جدید برقی را برای ورود به بازار ایران معرفی کرده است.

کی ام سی ایگل برقی

کی ام سی ایگل برقی

کی ام سی ایگل برقی نسخه‌ای از سدان ملی کرمان موتور است. پلتفرم و ماکت این خودرو در نمایشگاه تحول صنعت ۱۴۰۱ معرفی شد و سپس در نمایشگاه‌های خودرویی در سال ۱۴۰۲ نسخه‌های بنزینی و برقی آن به نمایش در آمد. این خودرو از نظر ابعاد و اندازه در رده جک J4 قرار می‌گیرد.

کی ام سی E30X

کی ام سی E30X

کی ام سی E30X یک هاچبک برقی از خودروساز JAC چین است که مثل همه محصولات این شرکت در ایران با نشان KMC عرضه می‌شود. این خودرو شباهت زیادی به محصولات برند مینی دارد و با پیشرانه برقی ۱۳۴ اسب بخاری و باتری ۵۱.۵ کیلووات ساعتی می‌تواند با یک بار شارژ ۵۰۵ کیلومتر مسیر را بپیماید.

کی ام سی EJ7 پلاس

کی ام سی EJ7 پلاس

کی ام سی EJ7 پلاس ورژن جدیدی از J7 برقی است که در نمایشگاه تحول معرفی شد. نسخه پلاس از نظر مشخصات فنی تفاوتی با کی ام سی EJ7 معمولی ندارد، اما آپشن‌ها و امکانات بیشتری را در اختیار سرنشینان می‌گذارد و مدل فول‌آپشن محسوب می‌شود.

محصولات دیگر

کی ام سی EJ7 و کی ام سی JS6 PHEV دیگر خودروهایی هستند که در غرفه کرمان موتور حضور دارند.

ماموت خودرو

ماموت خودرو جدیدترین محصولات برقی و هیبریدی و بنزینی خود را در نمایشگاه تحول صنعت معرفی کرد. البته همه این خودروها کراس اوور هستند و از نظر طراحی ظاهری و همین‌طور برند تنوع دارند.

ارس M5

ارس M5

ارس M5 کراس اوور هیبرید چینی است که از سوی ماموت خودرو به بازار ایران عرضه خواهد شد. این خودرو در بازارهای جهانی با نام‌های سرس ۵ و هواوی آیتو M5 عرضه می‌شود. ارس M5 به یک موتور بنزینی ۱۱۴ اسب بخاری و یک موتور برقی ۴۸۹ اسب بخاری مجهز است. موتور بنزینی ارس M5 ارتباطی به چرخ‌ها ندارد و فقط باتری ۴۰ کیلووات ساعتی را شارژ می‌کند.

محصولات دیگر

فولکس واگن ID4

بایک بیجینگ X55، بایک BJ40، جتا VS7، فولکس واگن ID4 و ونوسیا V-Online پلاگین هیبرید دیگر خودروهایی هستند که ماموت خودرو به نمایشگاه آورده است.

مدیران خودرو

مدیران خودرو به عنوان یکی از بزرگ‌ترین مونتاژکاران ایرانی، غرفه بزرگی را در سومین نمایشگاه تحول صنعت به خود اختصاص داده بود. با این حال تنها محصول جدید این شرکت در نمایشگاه تحول که هنوز رونمایی نشده، فونیکس FX برقی است. سایر محصولات موجود در غرفه مدیران خودرو پیشتر رونمایی و وارد بازار شده‌اند.

فونیکس FX EV

فونیکس FX برقی

فونیکس FX برقی (EV) تنها محصول مدیران خودرو حاضر در نمایشگاه تحول صنعت خودرو است که پیش از رونمایی نشده است و همین‌طور اولین خودرو تمام برقی برند فونیکس و مدیران خودرو محسوب می‌شود. به جز مشخصات فنی، تنها تفاوت نسخه برقی FX با مدل بنزینی در طراحی نمای جلو است. ماشین برقی مدیران خودرو از یک موتور الکتریکی به قدرت ۲۲۴ اسب بخار استفاده می‌کند و با یک بار شارژ قابلیت پیمایش ۴۵۰ کیلومتر را دارد.

محصولات دیگر

غرفه اکستریم نمایشگاه تحول صنعت خودرو ۱۴۰۳

در غرفه مدیران خودرو محصولات این شرکت شامل ام وی ام X55 پرو، آریزو ۵ اسپرت، آریزو ۶ GT، تیگو ۷ پرو مکس، تیگو ۸ پرو مکس، اکستریم TXL و اکستریم VX نیز دیده می‌شود.

نتیجه گیری

وقتی صحبت از «تحول» می‌شود، یعنی انتظار داریم با چیزهایی روبه‌رو شویم که با محصولات و شرایط گذشته کاملا تفاوت دارد. با این وجود، نمایشگاه تحول صنعت خودرو چندان این حس را القا نمی‌کند، چرا که ماشین‌هایی که خودروسازان در این نمایشگاه معرفی کرده‌اند، سال‌هاست که در بازارهای جهانی به‌عنوان یک محصول معمولی و عادی خرید و فروش می‌شود. همچنین این تحول ارتباطی با صنعت خودرو ندارد، چرا که بیشتر این محصولات وارداتی هستند و اتفاق تکنولوژیک و فناورانه‌ای را فعلا در صنعت خودروسازی ایران رقم نمی‌زنند.

فروش فوری خودرو

نویسنده: میلاد قزللو / عکاس: میلاد قزللو

[ad_2]

Source link

1 دیدگاه در “گزارش سومین نمایشگاه تحول صنعت خودرو ۱۴۰۳

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *