اخبار, دسته‌بندی نشده

برترین و مشهورترین کارخانه های خودرو سازی جهان

برترین و مشهورترین کارخانه های خودرو سازی جهان

کارخانه‌های خودروسازی بخش اصلی صنعت خودرو بوده و بزرگ‌ترین آن‌ها توانایی تولید بیش از یک‌ میلیون دستگاه خودرو در سال را دارند. در این لیست ما نگاهی به بزرگ‌ترین کارخانه‌های تولید خودرو در سراسر جهان خواهیم داشت بخوانید و به آگاهی تان در مورد خودرو و شرکت های سازنده یی آن در جهان بیفزاید!

 

کیا: زیلینا، اسلواکی

میزان تولید: ۳۵۰ هزار دستگاه

کارخانه زیلینا کیا در سال ۱۹۸۴ تأسیس شده و اولین خودروساز در اروپا محسوب می‌شود ۳۸۰۰ نفر پرسنل این مجموعه ۸ درصد از کل نیروهای کاری کیا در جهان را تشکیل می‌دهند هر ساله و با کمک ۵۳۰ ربات حدود ۳۵۰ هزار دستگاه خودرو در این مجموعه تولید می‌شوند محصولات تولیدی کارخانه زیلینا به ۷۶ کشور صادر شده و نیمی از تمامی فروش کیا در اروپا را تشکیل می‌دهند.

 

 کیا: جورجیا، آمریکا

میزان تولید: ۳۶۰ هزار دستگاه

کارخانه کیا تنها مجموعه خودروسازی جورجیا محسوب می‌شود. این کارخانه ۲۲۰۰ هکتار مساحت داشته و ساخت آن ۱.۸ میلیون دلار خرج برداشته است. ۲۷۰۰ نفر پرسنل این کارخانه به‌صورت سه شیفت در ۲۴ ساعت مشغول تولید خودرو هستند. اصلی‌ترین خودروهای تولیدی این کارخانه تلوراید، سورنتو و K5 هستند.

محصولات تولید شده در جورجیا به کشورهای کانادا مکزیک و خاورمیانه صادر می‌شوند.

 

تویوتا: دربی شایر، بریتانیا

میزان تولید: ۳۶۰ هزار دستگاه

۳۸۰۰ نفر در این مجموعه کار می‌کنند و تاریخچه تولید خودرو در دربی شایر به اواخر سال ۱۹۹۲ بازمی‌گردد. اولین خودروی تولیدی اینجا مدل کارینا E بوده و هم‌اکنون نیز خودروهای کرولا و سوزوکی سوایس در آن مونتاژ می‌شوند. ظرفیت تولید کامل این مجموعه به ۳۶۰ هزار دستگاه در سال می‌رسد هرچند در برخی سال‌ها میزان تولید کمتری را شاهد بوده‌ایم. در ژوئن ۲۰۲۰ این کارخانه تولید ۴.۵ میلیونمین خودروی خود را جشن گرفت.

 

فورد: شیکاگو، آمریکا

میزان تولید: ۳۸۲ هزار دستگاه

کارخانه شیکاگوی فورد با مساحت ۱۱۳ هکتاری مسئول تولید اکسپلورر، لینکلن آویاتور و خودروی اینترسپتور پلیس می‌باشد, تقاضای زیاد برای اکسپلورر باعث شده نیروهای کاری بیشتری بکار گرفته شوند و مجموع پرسنل کارخانه به حدود ۵۷۰۰ نفر برسد. این کارخانه در سال ۱۹۲۴ تأسیس شده و یکی از قدیمی‌ترین کارخانه‌های تولید خودروی فورد محسوب می‌شود. هم‌اکنون از تکنولوژی پرینت سه‌بعدی برای کمک به افزایش سرعت تولید در این کارخانه استفاده می‌شود.

 

 فورد: روگ سنتر، دیر بورن آمریکا

میزان تولید: ۴۰۰ هزار دستگاه

اولین محصولی که خط تولید روگ سنتر را ترک کرده یک زیردریایی برای نیروی دریایی آمریکا در زمان جنگ جهانی اول بوده است. از آن زمان تاکنون محصولات متنوعی در این کارخانه تولید شده که از جمله آن‌ها می‌توان به وانت الکتریکی و جدید فورد F-150 لایتنینگ اشاره کرد. روگ سنتر سابقه خوبی در دوستی با محیط‌زیست داشته و سقف ۱۰ هکتاری آن از آب باران برای آبیاری گیاهان استفاده می‌کند. این آب سپس در خود کارخانه بکار می‌رود.

 

جنرال موتورز: آرلینگتون، آمریکا

میزان تولید: ۴۰۰ هزار دستگاه

در آرلینگتون شاسی بلندهای بزرگ جنرال موتورز همچون شورولت تاهو، سابربن، جی ام سی یوکان و کادیلاک اسکالید تولید می‌شوند. این کارخانه در ظرفیت کامل خود توانایی تولید روزانه ۱۲۰۰ شاسی‌بلند را دارد. این کارخانه مساحت ۲۵۰ هکتاری داشته و ۴۲۲۵ نفر نیز در آن مشغول به کار هستند.

 

سایک-جنرال موتورز-وولینگ: چونگ کینگ، چین

میزان تولید: ۴۰۰ هزار دستگاه

کارخانه چونگ کینگ سومین کارخانه حاصل جوینت ونچر سایک، جنرال موتورز و وولینگ است. این کارخانه به دنبال تولید سالانه ۴۰۰ هزار دستگاه خودرو بوده و باعث می‌شود این جوینت ونچر تولد کلی ۲ میلیون دستگاهی در چین داشته باشد. تأسیس این کارخانه ۱۵ ماه طول کشیده و سایک مالک ۵۰.۱ درصد سهام آن بوده و ۴۴ درصد سهام به جنرال موتورز و ۵.۹ درصد نیز به وولینگ تعلق دارد.

 

استلانتیس: ویگو، اسپانیا

میزان تولید: ۴۰۰ هزار دستگاه

این کارخانه کار خود را از سال ۱۹۵۸ و با تولید ون سیتروئن ۲CV برای بازارهای اسپانیا و آفریقای شمالی شروع کرده است. در دهه ۷۰ میلادی و زمانی که پژو سهام سیتروئن را خریداری کرد این کارخانه به تولید پژو ۵۰۴ مشغول شد. بین سال‌های ۲۰۱۴ تا ۲۰۱۸ شاهد به‌روزرسانی سنگین این کارخانه بودیم. تاکنون بیش از ۱۵ میلیون دستگاه خودرو در ویگو تولید شده و هم‌اکنون ۶۵۰۰ نفر نیز در آن مشغول کار هستند.

 

ب ام و: اسپارتانبورگ، آمریکا

میزان تولید: ۴۱۱ هزار دستگاه

اکثر شاسی بلندهای ب ام و در کارخانه اسپارتانبورگ کارولینای جنوبی تولید می‌شود. اینجا محل تولید X3، X4، X5، X6 و X7 بوده و شاسی بلندهای X3 و X5 حدود سه‌چهارم تولید سالانه را به خود اختصاص می‌دهند. این کارخانه در سال ۱۹۹۴ تأسیس شده و از آن زمان تاکنون بیش از ۴.۸ میلیون دستگاه خودرو را تولید کرده است. بیش از ۱۱ هزار نفر پرسنل این مجموعه مشغول تولید خودرو برای صادرات به ۱۲۵ کشور دنیا هستند.

 

 

 

 

مزدا: هوفو، ژاپن

میزان تولید: ۴۱۶ هزار دستگاه

یاماگوچی در جنوب غربی ژاپن جایی است که پذیرای کارخانه هوفو مزدا بوده و این محل توانایی تولید سالانه ۴۱۶ هزار دستگاه خودرو را دارد. عمده محصولات تولیدی هوفو شامل CX-5 و مزدا ۶ هستند هرچند CX-3 و مزدا ۲ نیز در این کارخانه تولید می‌شوند. مجموعه هوفو همانند بسیاری از کارخانه‌های دیگر از تسمه‌نقاله استفاده نمی‌کند بلکه هر خودرو روی چرخ قرقره کوچکی حرکت می‌کند که در این حالت کارگران دسترسی راحت‌تری به خودرو داشته و پیکربندی خط تولید برای تولید محصولات مختلف ساده‌تر می‌شود.

 

تسلا: فرمونت، آمریکا

میزان تولید: ۴۹۰ هزار دستگاه

تعداد کارکنان این کارخانه بیش از ۱۰ هزار نفر است. ظرفیت تولید سالانه کارخانه فرمونت تسلا به ۴۹۰ هزار دستگاه می‌رسد. این تأسیسات مساحت ۳۷۰ هکتاری داشته و اولین بار در ژوئن ۲۰۱۲ خودروی مدل S خط تولید را ترک کرده است. کارخانه فرمونت از نور طبیعی استفاده می‌کند. تسلا این کارخانه را در سال ۲۰۱۰ از تویوتا خریداری کرد و پیش از آن‌هم تویوتا و جنرال موتورز مسئولیت به‌کارگیری کارخانه را بر عهده داشته‌اند. پیش از آن‌ها نیز جنرال موتورز از سال ۱۹۶۲ تا ۱۹۸۲ مالک کارخانه فرمونت بوده است

 

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *